Sunday, 30 December 2012

Petang Ahad yang Beku

Semalam hari sabtu duduk rumah main laptop je kerja sebab hujan dan salji turun. Time tu suhu dalam 0°C je. Tapi pagi ni suhu turun sampai -10°C menjadikan semua air hujan dan salji tu beku. Tambah pulak dengan angin, memang sejuk macam gila hari ni.

Saje ambil kesempatan ni untuk testing lens Tamron 17-50 f/2.8.











Oleh kerana kesejukan yang melampau kami pun pegi masuk supermarket, beli barang dapur sikit dan balik rumah...


Amekkaw lumpur ais. Realiti hidup yang tak selalu orang nak tunjuk time winter ni. Jalan licin dan kotor. Aduh...

Okey stay tuned.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...