Saturday, 16 March 2013

Sekitar Event Kelab UMNO Korea di Seoul Forest

Gambar diambil oleh Adzrin Mansor. Nak saiz lebih besar klik gambar tu. Kalau nak full size contact saya je lah.

Pengakuan eksklusif* almost semua original straight dari kamera, malas nak edit.


















 







































Ada jugak beberapa gambar yang diambil guna kamera GoPro Asyrani dan Canon 7D Abg Pullah, kalau ada rezeki saya dapat gambar tu saya akan post kat sini jugak.

Part last yang kat pokok ni kalau edit smart jugak kan? Coming soon, next post!

1 comment:

irsyad ibrahim said...

sorry apkins... plan nak follow sbnanye, tapi tetibe ade hal... T.T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...