Sunday, 24 November 2013

Couple Portraiture - Kelvin & Zi Ching

     Dengan ketibaan kamera Sony NEX-C3, saya dah mula meragui kenapa saya perlu pakai Canon 7D. Canon 7D tu best cuma dia terlalu hebat dan mahal. Kalau setakat tangkap gambar biasa-biasa je buat apa nak kamera high end macam tu?

     Dalam fikiran saya ada dua pilihan, jual 7D dan pakai Sony NEX-C3 yang jauh lagi murah, atau take my photography up another level. Saya cuba pilihan kedua dulu, guna Canon 7D ni di level yang apa yang sepatutnya dia gunakan.


















Ini baru testing. Nak kumpul pengalaman shoot couple sebelum betul-betul shoot wedding client yang berbayar. Kawan-kawan yang jadi 'tikus makmal' haha...

Amacam? Ok?


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...