Saturday, 21 December 2013

Update Awal Disember - Dua Shot yang Penting Bulan Ini

Ok, alhamdulillah baru je habis exam. Ya Allah susah pulak finals kali ni. Doakan yang terbaik je lah.

Untuk kebelakangan ni saya ada lah shoot sikit-sikit sebab salji turun hari tu.



Dan tahun depan saya akan berpindah ke kawasan baru. Ada beberapa hari lepas saya pergi tengok kawasan sekeliling dan dapat shot ini.


Di page facebook saya ada post gambar sebelum proses di Lightroom dengan yang selepas iaitu yang di atas ni, ramai orang minta saya buat tutorial. Leceh kot sebab banyak benda yang perlu ceritakan sebab sangat banyak slider yang saya usik. Takpelah, tengok macam mana nanti. Kalau anda dah lama follow perkembangan saya, anda pun akan tahu yang saya ni pun baru je belajar pakai Lightroom ;-)

Dua shot ni penting sebab saya banyak belajar benda baru dalam proses ambil gambar ni.

Oh, sebenarnya sekarang saya tengah dalam proses buat satu video pasal fotografi di YouTube.

nantikannya di;

http://www.youtube.com/apkinsphoto

see ya!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...